e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Pharmathen: Ο...Ινδός τάζει 10 γενόσημα ετησίως...
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Pharmathen: Ο...Ινδός τάζει 10 γενόσημα ετησίως...
#1477
Pharmathen: Ο...Ινδός τάζει 10 γενόσημα ετησίως... 11 Χρόνια, 3 Μήνες πριν Κarma: 0
Μετά τα βραβεία για τον Κάτσο της Pharmathen, άρχισαν οι υποσχέσεις για 10 γενόσημα ετησίως. Βέβαια πήγε στην Ινδία για να δώσει δουλειές, όχι στην Ελλάδα!!!

www.toxrima.gr/?p=34867
Metsovitis
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 11
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#1492
Απ: Pharmathen: Ο...Ινδός τάζει 10 γενόσημα ετησίως... 11 Χρόνια, 3 Μήνες πριν Κarma: 0
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο αναρτημένο άρθρο, η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Pharmathen στην Ινδία με την ίδρυση ενός εργαστηρίου έρευνας, στοχεύει αφενός στην περαιτέρω ανάπτυξη εξωστρέφειας και εξαγωγή τεχνογνωσίας και αφετέρου στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των παραγωγών πρώτων υλών που διαθέτει σε αφθονία η χώρα δεδομένου ότι τροφοδοτεί το 60% της παγκόσμιας κατανάλωσης.

Το άρθρο που αναφέρεστε δυστυχώς δεν έχει επικαιροποιημένα στοιχεία, καθώς η Pharmathen αναπτύσσει ήδη από το 2007 10 νέα γενόσημα μόρια, ενώ έχει κάνει και την δυναμική της είσοδο στον τομέα των πρωτοτύπων φαρμάκων και τεχνολογιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Pharmathen με επίκεντρο την Ελλάδα, υλοποιεί επενδύσεις που αγγίζουν τα 20 εκ ευρώ ετησίως στην έρευνα, αναπτύσσει εξωστρέφεια κατέχοντας το 1% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών και προβάλει το ελληνικό φάρμακο σε περισσότερες από 85 χώρες διεθνώς. Επιπλέον η Pharmathen τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πραγματοποιήσει στην Ελλάδα επενδύσεις ύψους €60 εκ σε υποδομές (όπως το νέο εργοστάσιο στην Ροδόπη). Σήμερα, στην Ελλάδα πάντα, διαθέτει τρία υπερσύγχρονα ερευνητικά κέντρα και 2 μονάδες παραγωγής, έχοντας δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια πάνω από 350 νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα και στο πλαίσιο της οικονομικής ύφεσης συνεχίζει να δημιουργεί, ακόμα και σήμερα νέες θέσεις εργασίας στην χώρα μας (προβλέπονται 35 νέες θέσεις για το 2013),έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 850 εργαζόμενους.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση
Με εκτίμηση
Κώστας Κοτζιάς
Διευθυντής Επικοινωνίας
Pharmathen
Kostas Kotzias
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 1
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα