e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ανακοίνωση «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για το ΔΣ του ΠΦΣ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για το ΔΣ του ΠΦΣ
#1731
Ανακοίνωση «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για το ΔΣ του ΠΦΣ 9 Χρόνια, 7 Μήνες πριν Κarma: 0
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ


Συνάδελφοι, μετά από 90 ημέρες και αφού στο μεταξύ πέρασαν εναντίον μας, ποσοστά, νόμους, μέτρα και …σταθμά , που μας βύθισαν ακόμα παρακάτω, εγκρίθηκαν από τον υπουργό Υγείας τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΦΣ, χωρίς να έχουμε ακόμη πειστεί ότι δεν υπήρχε και δάκτυλος εκ των έσω.
Χθες, Τετάρτη 10-9 έγινε η πρώτη και άκαρπη συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου. Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη τόσο για το πλαίσιο, όσο και για την σύνθεση του προεδρείου.
Εμείς πιστεύουμε ότι μπροστά μας ανοίγονται δυο δρόμοι. Είτε να συνεχίσουμε την ίδια μίζερη πορεία , είτε να αλλάξουμε ρότα, που είναι η άλλη πρόταση. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να επανασυσπειρώσουμε τον κλάδο. Να ανοίξουμε χαραμάδα ελπίδας , να δώσουμε ξεκινώντας έστω και από το μηδέν . Με μια επαναπροσέγγιση σε αγωνιστική συσπείρωση και ενότητα, να σώσουμε ότι μπορούμε και να βάλουμε ένα πλαίσιο να διεκδικήσουμε από αυτά που μας πήρανε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν είμαστε συνεπείς, με έργα και όχι με λόγια, θα έχουμε την κατανόηση των συναδέλφων και την συμμετοχή τους σε αυτή τη προσπάθεια.
Χρειάζεται όμως εκτός από το κοινό πλαίσιο δράσης και ένα νέο διαπαραταξιακό προεδρείο στο οποίο θα πρέπει να συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι παρατάξεις. Χωρίς να διαγράφουμε το παρελθόν και τον τρόπο διοίκησης, αλλά να το έχουμε οδηγό αποφυγής του ίδιου δρόμου, για το σήμερα και το αύριο. Στη θέση δε του προέδρου, που εκφράζει τον κλάδο δημόσια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι μέλος της απερχόμενης μονοπαραταξιακής φιλοκυβερνητικής πλειοψηφίας που οδήγησε τον κλάδο σε αυτό το σημείο, της ΑΕΣΠ. Όμως η ΑΕΣΠ πρέπει να συμμετέχει στο προεδρείο από άλλη θέση, όπως όλες οι δυνάμεις. Αυτή η θέση περί ενωτικού διαπαραταξιακού προεδρείου, χωρίς αποκλεισμούς και εκβιασμούς, ήταν και είναι πάγια θέση της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ φαρμακοποιών, πόσο μάλλον σήμερα που βρισκόμαστε σε οριακό και πιθανά ιστορικό σημείο. Άλλοι ανακάλυψαν τώρα, όπως η ΑΕΣΠ, το διαπαραταξιακό. Μόνο που η ΑΕΣΠ εννοεί το διαπαραταξιακό μόνο εφ’ όσον και αν ο κ. Θεοδοσιάδης ξαναγίνει πρόεδρος !!!!
Και όσοι δεν κατάλαβαν πιθανά την αρχική μας τοποθέτηση, με ένα συμβάν που έγινε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας , δεν άφηνε παρερμηνείες σε κανέναν. Όμως με έκπληξη διαβάσαμε την Τετάρτη το απόγευμα, ανακοίνωση της ΑΕΣΠ στην οποία καταγγέλλει εμάς και άλλους συναδέλφους ότι υιοθετήσαμε «πρόταση συγκρότησης προεδρείου που θα απουσιάζει παντελώς η παράταξη μας» δηλαδή η ΑΕΣΠ. Ουδέν ψευδέστερον! υπάρχουν άλλωστε και τα πρακτικά. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, που χρησιμοποιούνται συνειδητά ψευδείς ανακοινώσεις. Θυμηθείτε τα πολύ πρόσφατα « δεν συναντηθήκαμε μόνοι μας με τον υπουργό», ενώ τους είδαν 10 στο υπουργείο, «ομόφωνα για τα πειθαρχικά , το ΕΤΕΣΤΑ, οι 3 αντιπρόεδροι (αυτό εν κρυπτώ)» κλπ, ενώ τα πρακτικά τους διαψεύδουν. Αλλά ποιος θα διαβάσει τα πρακτικά; Το ψέμα μένει. Και εμείς δεν μπορούμε συνέχεια να διαψεύδουμε τα αυτονόητα, με κοκορομαχίες, που συμβάλουν στην μεγαλύτερη απαξίωση των οργάνων.
Παρατηρώντας όμως πιο προσεκτικά, τη μακροσκελή δημοσίευση στο φιλικό προς το κ Θεοδοσιάδη Θεσσαλονικιότικο σαιτ PHARMATEAM, είδαμε ώρα ανάρτησης του κειμένου στις 4.43 μμ. Δηλαδή πριν τελειώσει καλά -καλά η ψηφοφορία στον ΠΦΣ. Αυτό δείχνει ότι η μακροσκελής ανακοίνωση του κ. Θεοδοσιάδη ήταν έτοιμη πολλές ώρες πριν, μιας και η θέση όλων των άλλων παρατάξεων για πρόεδρο εκτός ΑΕΣΠ, ήταν γνωστή πριν την συνεδρίαση του ΔΣ. Ήταν γνωστή τόσο στον κ Θεοδοσιάδη , όσο και σε παράγοντες πίσω από την ΑΕΣΠ και σε κυβερνητικούς παράγοντες, που κόπτονται και αγωνιούν για το ποια θα είναι η συγκρότηση του νέου προεδρείου και πιέζουν για να μην αλλάξει η κατάσταση.
Η ανακοίνωση της ΑΕΣΠ βασικά στοχεύει στους εκλέκτορες, μιας και απ' ότι φαίνεται ο κ Θεοδοσιάδης έχει αποφασίσει, σαν έσχατο μέσο, να καταφύγει εκεί, για να διατηρήσει τον προεδρικό τίτλο, αδιαφορώντας στις κοινές παραινέσεις « τριάντα χρόνια διοικείται μονοπαραταξιακά τον κλάδο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! παραμερίστε να αναλάβουν άλλοι». Και της δικής μας άποψης προς όλους ότι «θα είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων αν το ΔΣ δεν εκλέξει προεδρείο και καταφύγουμε στην ΓΣ, πρώτη φορά στα χρονικά του κλάδου».
Μάλλον ο κ. Θεοδοσιάδης και η ΑΕΣΠ πιστεύουν ότι δεν φθάσαμε ακόμη στον πάτο, αλλά υπάρχει ακόμα παρακάτω στο οποίο θέλουν να μας πάνε με τον ίδιο τρόπο που μας έφθασαν ως εδώ, χωρίς να αθωώνουμε βέβαια τις κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές.
Συνάδελφοι, όταν ο συνδικαλισμός γίνεται με κόλπα και τεχνάσματα, σαν αυτά στις εκλογές με τους δήθεν ανεξάρτητους, για μια μέρα, υποψήφιους της ΑΕΣΠ, για να γίνουν με τέχνασμα οι 6 έδρες 7 και με συνεχή χοντροκομμένα ψεύδη κάτι δείχνει. Δείχνει ότι αυτοί που τα χρησιμοποιούν δεν τους καίγεται καρφί για τον κλάδο , αλλά μόνη τους επιδίωξη είναι να γαντζωθούν πάση θυσία στην καρέκλα τους. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;
Τέλος, για το 7-7-1 που βγήκε στην πρώτη συνεδρίαση θέλουμε να σας ενημερώνουμε για το τι ο νόμος προβλέπει. Προβλέπει 3 συνεδριάσεις για συγκρότηση προεδρείου και αν είναι άκαρπες οι ψηφοφορίες πάμε σε ΓΣ. Η εκλογή στο ΔΣ γίνεται με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών σε απαρτία. Στην μυστική ψηφοφορία δεν προσμετρούνται τα λευκά, τα άκυρα κλπ Δηλαδή αν βρεθούν πάνω από 2 ή 3 κοκ λευκά και άκυρα έχουμε εκλογή με 7 ή 6 ψήφους κοκ

Για την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών 11-09-2014

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης μέλος ΔΣ ΠΦΣ
ΤΣΙΚΑΝΔΙΛΑΚΗΣ Γιάννης μέλος ΔΣ ΠΦΣ
ΛΙΑΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 4
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα