e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Δελτίο Νομοθεσίας Ελέγχου Φαρμακείων
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Συζήτηση σε θέματα ασφαλιστικών ταμείων, ασφάλισης και φορολόγισης των φαρμακοποιών
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Δελτίο Νομοθεσίας Ελέγχου Φαρμακείων
#1216
Δελτίο Νομοθεσίας Ελέγχου Φαρμακείων 10 Χρόνια, 10 Μήνες πριν Κarma: 0
• ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ (O.E.N.)
• ΔΕΛΤΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Δ.Ν.Ε.Ε.)
• ΔΕΛΤΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Δ.Ν.Ε.Τ.)
• ΔΕΛΤΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ (Δ.Ν.Ε.Φ.)
• ΔΕΛΤΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ (Δ.Ν.Ε.Π.)

Kυκλοφορεί με περισσότερη επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ύλη και καλύπτει μεγάλομέρος στο χώρο των Λογιστών-Δικηγόρων-Επαγγελματιών-Δημοσίων Οργανισμών-Ο.Τ.Α.-Ασφαλιστικών Ταμείων-Αρχών Πιστοποίησης-Τεχνολόγων Τροφίμων-Συνδικαλιστικών Οργανώσεων-Επιχειρήσεων και Καταναλωτών.

Για την απλοποίηση, τον διαχωρισμό των θεμάτων και την εξεύρεση της μηνιαίας πλούσιας ύλης, καταλήξαμε στην τριχρωμία των σελίδων: ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ο ΟΔΗΓΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ το ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ το ΔΕΛΤΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ και ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ το ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ, για να μην χάνεται ο πολύτιμος χρόνος των αναγνωστών.

Είναι απαραίτητο βοήθημα για στελέχη Επιχειρήσεων & Οργανισμών που θέλουν να γνωρίζουν την ισχύουσα Νομοθεσία και να έχουν αυτή συγκεντρωμένη με τις εκάστοτε τροποποιήσεις-συμπληρώσεις και τις Οδηγίες & Κανονισμούς της Ε.Ε./Ε.Κ.

Στη μηνιαία ύλη δημοσιεύουμε ανανεωμένη την Εργατική & Ασφαλιστική Νομοθεσία, Αμοιβή της εργασίας, Νομολογία, Θέματα του Κ.Τ.Π., Αγορανομικές, Υγειονομικές και άλλες Διατάξεις, που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες και ό,τι αφορά τον Υγιή Ανταγωνισμό για την Προστασία των Καταναλωτών, και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους συνδρομητές μας είναι έντυπη, ηλεκτρονική και τηλεφωνική. Καλύπτουμε έτσι πολύπλευρα τις απαιτήσεις στο χώρο της ενημέρωσης.

Για εγγραφές και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουν αρμόδιοι του Γραφείου μας το δυνατόν ταχύτερα.

www.oenet.gr
deltionomothesias@gmail.com

www.facebook.com/groups/deltionomothesias
deltio nomothesias
Δελτίο Νομοθεσίας Ελέγχου Φαρμακείων
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 19
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τοποθεσία: Σταδίου 60 - ΑΘήνα
Δελτίο Νομοθεσίας Ελέγχου Φαρμακείων και Φαρμακευτικών Εταιρειών
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα