e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Συζήτηση σε θέματα ΕΟΦ και κυκλοφορίας των φαρμάκων
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;
#250
ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ; 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 9
Διεθνής επιχείρηση κατά της διακίνησης φαρμάκων - 'μαϊμού'

Ημερομηνία δημοσίευσης: 7 Δεκεμβρίου 2009


Σε εξέλιξη βρίσκεται διεθνής επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης φαρμάκων μέσω του Διαδικτύου. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 26 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και την ευθύνη έχει η Interpol.

Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) επισημαίνουν ότι ο αριθμός των ιστοσελίδων που προμηθεύουν επικίνδυνα και παράνομα φαρμακευτικά προϊόντα αυξάνεται διαρκώς. Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε εβδομάδα διεθνούς δράσης (Pangea II), με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης φαρμάκων μέσω Διαδικτύου και την ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που ενέχει.

Οι ελεγκτικές, τελωνειακές και αστυνομικές αρχές της κάθε χώρας συνεργάστηκαν, ώστε να εντοπιστούν και να κλείσουν παράνομες ιστοσελίδες, καθώς και να δεσμευτούν προϊόντα που διακινούνταν παράνομα. Παράλληλα, εφιστάται η προσοχή του καταναλωτικού κοινού σχετικά με την αγορά προϊόντων μέσω Διαδικτύου, καθώς η αγορά φαρμάκων από μη εγκεκριμένες πηγές ενέχει τον κίνδυνο κατανάλωσης πλαστών, μη ποιοτικών και επικίνδυνων προϊόντων.

Ο ΕΟΦ συμμετείχε στην διεθνή αυτή επιχείρηση, δεδομένου ότι είναι ο αρμόδιος φορέας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και με διεθνείς Οργανισμούς, συμμετέχει σε ομάδες εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και προωθεί την εκπαίδευση σε θέματα πλαστών φαρμάκων.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα