e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΝΕΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Συζήτηση σε θέματα ΕΟΦ και κυκλοφορίας των φαρμάκων
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
#273
ΝΕΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 9
14/12/2009
Σε ισχύ από σήμερα η νέα λίστα φαρμάκων με 63 πρωτότυπα σκευάσματα(ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ)

έο δελτίο τιμών φαρμάκων ισχύει από σήμερα με 262 τιμές νέων φαρμακευτικών προϊόντων, 287 διαγραφές φαρμακευτικών προϊόντων, 23 μεταβολές και 1 μείωση τιμής πρωτοτύπου φαρμάκου.

Για τα 262 νέα φαρμακευτικά προϊόντα είχαν κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σχετικά αιτήματα των ενδιαφερομένων φαρμακευτικών επιχειρήσεων, μέχρι και την 23/11/2009. Από το σύνολο των παραπάνω τιμών, οι 197 αφορούν σε αντίγραφα, οι 63 σε πρωτότυπα φαρμακευτικά προϊόντα, εκ των οποίων οι 5 αναφέρονται σε τελείως νέα φάρμακα -με 4 νέες δραστικές ουσίες- που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά (IREZA, BERIPLEX, MOZOBIL,ONGLYZA σε δύο μορφές), καθώς και σε 2 biosimilars (βιοϊσοδύναμα), σκευάσματα.

To υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ενέκρινε τιμές στα νεοκυκλοφορούντα σκευάσματα, πρωτότυπα και όμοιας δραστικής ουσίας (αντίγραφα), καθώς και στα βιοϊσοδύναμα σκευάσματα, σε εφαρμογή των Διατάξεων της Κωδικοποιημένης Α.Δ.07/2009 (ΦΕΚ1388/Β/09), που ισχύει με τις τροποποιήσεις της και με διαδικασίες που προβλέπονται από την Κοινοτική Νομοθεσία και μετά από γνωμοδότηση του ΕΟΦ και εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων.
Οι τιμές όλων των ανωτέρω νέων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων προσδιορίστηκαν από το μέσο όρο των τριών χαμηλότερων τιμών της Ε.Ε. οι δε τιμές των αντιγράφων στο 80% της τιμής των αντίστοιχων πρωτοτύπων τους.

Στο ίδιο δελτίο περιλαμβάνονται 287 διαγραφές φαρμακευτικών προϊόντων σύμφωνα με τις αντίστοιχες αποφάσεις του ΕΟΦ σε εφαρμογή της διαδικασίας του «SUNSETCLAUSE» για το 2009, ύστερα από αίτηση των κατόχων της άδειας κυκλοφορίας.

Ακόμα προβλέπονται 23 μεταβολές που αφορούν μόνον αλλαγή ονομασίας ή και υπευθύνου κυκλοφορίας, και όχι τιμές και, τέλος, 1 μείωση τιμής πρωτοτύπου φαρμάκου λόγω συσχέτισής της με αντίστοιχο «co marketing» της ιδίας εταιρείας.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στο νέο δελτίο τιμών φαρμάκων περιλαμβάνονται φάρμακα, ανοσοδιεργετικά, διαγνωστικά για συγκεκριμένες αλλεργίες, αντιαιμορραγικά, για τη θεραπεία του Parkinson, αντιδιαβητικά, καθώς και αντικαρκινικά.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα