e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

DNA τεστ στα φαρμακεία
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: DNA τεστ στα φαρμακεία
*
#1064
DNA τεστ στα φαρμακεία 12 Χρόνια, 8 Μήνες πριν Κarma: 0
Λίγα λόγια για το τεστ στα φαρμακεία
Η DNAlogy ακολουθώντας τα πρότυπα προηγμένων χωρών όπως η Αμερική, η Γερμανία, η Ισπανία και η Αγγλία, παρέχει πλέον και στα ελληνικά φαρμακεία το DNAlogy Patrotis-kit. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία καθιστά εύκολη την πρόσβαση του κοινού στις καινοτόμες αυτές εξετάσεις DNA, εξοικειώνοντάς το με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πελάτης αγοράζει από το φαρμακείο μόνο το σετ δειγματοληψίας και όχι την ανάλυση, αφού αυτή απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και εργαστηριακές εγκαταστάσεις.
Στο μέλλον, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι τύποι εξετάσεων DNA με σκοπό την απλοποίηση των μέχρι σήμερα πολύπλοκων διαδικασιών, πάντα όμως υποστηριζόμενες από το υψηλότερο επιστημονικό υπόβαθρο και με σεβασμό στον άνθρωπο.

Οφέλη φαρμακοποιού
Η εισαγωγή του DNAlogy Patrotis-kit στα φαρμακεία προσφέρει στο φαρμακοποιό πολλά οφέλη. Η πώληση προϊόντων επιστημονικής έρευνας και ανάλυσης αναβαθμίζει το κύρος των φαρμακείων καθώς και το επιστημονικό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο φαρμακοποιός, εκτός από την πώληση φαρμακευτικών σκευασμάτων έχει πλέον τη δυνατότητα να αναβαθμίσει το ρόλο του και να αποτελέσει επιστημονικό σύμβουλο του απλού ανθρώπου που επιλέγει την αγορά του κιτ. Στην ουσία αποτελεί φορέα της επιστημονικής γνώσης για τη μετάδοσή της στο ευρύ κοινό. Το γεγονός αυτό ανοίγει νέους ορίζοντες στα φαρμακεία και τους δίνει τη δυνατότητα να βγουν από τα στενά πλαίσια της πώλησης φαρμακευτικού υλικού.
Η πώληση τέτοιων προϊόντων μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τα φαρμακεία. Εκτός από το άμεσο κέρδος που προκύπτει από την πώληση του προϊόντος στο φαρμακείο, η DNAlogy κάνει ένα βήμα παραπέρα θέλοντας να στηρίξει την πρωτοβουλία των φαρμακοποιών και προσφέρει το DNA Τεστ Πατρότητας στην προνομιακή τιμή των 299 ευρώ (29 ευρώ στο φαρμακείο + 270 ευρώ η ανάλυση) έναντι της τιμής των 339 ευρώ που αυτό κοστίζει αν ο πελάτης απευθυνθεί εξαρχής στο Κέντρο Γενετικής.
Ειδικά στις μέρες μας όπου η αγορά του φαρμάκου συρρικνώνεται ενώ παράλληλα ο ανταγωνισμός του επαγγέλματος μεγαλώνει, ο φαρμακοποιός οφείλει να καινοτομήσει, να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να στραφεί σε νέα ανταγωνιστικά και κερδοφόρα προϊόντα. Οι φαρμακοποιοί που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την DNAlogy θα γίνουν μέλη του δικτύου της DNAlogy (partner program), και θα καταγράφονται στις λίστες ανά πόλη στο διαδικτυακό τόπο της DNAlogy. Έτσι ο κάθε πελάτης θα μπορεί να βρει απλά και γρήγορα το φαρμακείο συνεργάτης που παρέχει τα σετ δειγματοληψίας στην πόλη του.

Οφέλη καταναλωτή
Η διάθεση του DNAlogy Patrotis-kit από τα φαρμακεία, φέρνει κάθε άνθρωπο ένα βήμα πιο κοντά στην ίδια του την ύπαρξη. Η γνώση της βιολογικής μας ταυτότητας είναι ένα ισχυρό όπλο για την ανεύρεση της αλήθειας, του ύψιστου αγαθού της ζωής. Η εξακρίβωση των βιολογικών καταβολών μας αποτελεί μια αστείρευτη πηγή πληροφόρησης τόσο για το παρελθόν και τους βιολογικούς μας προγόνους όσο και για το μέλλον και την πρόληψη ή αντιμετώπιση κληρονομικών ασθενειών, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής. Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα της DNAlogy, προσφέρει πλέον την εύκολη πρόσβαση κάθε πολίτη ανεξαιρέτως στις νέες αυτές υπηρεσίες.
DNAlogy
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 2
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#1071
Απ: DNA τεστ στα φαρμακεία 12 Χρόνια, 8 Μήνες πριν Κarma: 0
Για την διανομή και προώθηση των DNAlogy Patrotis-kit στα φαρμακεία, η DNAlogy ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με Π. Μπακάκος ΑΕ, μια από της παλαιότερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας. Πρόκειται για τον ιδανικότερο συνδυασμό, εμπειρίας και καινοτομίας που εξασφαλίζει την απόλυτη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των φαρμακοποιών συνεργατών.
Για το partner program επισπευτείτε το διαδικτυακό τόπο της DNAlogy: www.dnalogy.eu/partners/salespoints?tid=All
DNAlogy
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 2
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#1160
Απ: DNA τεστ στα φαρμακεία 12 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 0
Konsta
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 1
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα