e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ενημέρωση για την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας
#975
Ενημέρωση για την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 13 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Προς ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Εχθές στις 20/12/2010, έγινε συνάντηση των εκπροσώπων των φαρμακοποιών με τον Υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά και εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής ο Πρόεδρος Κ. Λουράντος και ο Γραμματέας Μ. Χαρός.

Στην αρχή της συζήτησης, ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τους φαρμακοποιούς των Φ.Σ. Αττικής και Πειραιά που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων, χωρίς να διαμαρτύρονται, αλλά περιμένοντας απλώς τους εκπροσώπους τους να βγουν και να τους πουν τι έγινε. Εναντίον της παρουσίας των φαρμακοποιών τάχθηκε και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Δ. Βαγιωνάς, πράγμα που οδήγησε τον Πρόεδρο του Φ.Σ. Αττικής Κ. Λουράντο να αντιδράσει έντονα και να απειλήσει με αποχώρηση, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από τη λογική του διαλόγου.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα θέματα απελευθέρωσης του ωραρίου του Σαββάτου, του κλιμακωτού rebate (επιστροφή χρημάτων) και της άρσης της δυνατότητας κληροδότησης της άδειας του φαρμακείου, από φαρμακοποιό στο παιδί του, το οποίο έχει τελειώσει τη φαρμακευτική.

Ο Πρόεδρος του ΦΣΑ στις δηλώσεις του Υπουργού για το ποσοστό κέρδους του φαρμακοποιού, δήλωσε ότι εκείνος ήταν που ζήτησε σε προηγούμενη συνάντηση έκπτωση 1% επί τιμολογίου, μόνο στην περίπτωση που τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν συνεπή με τις πληρωμές τους. Το κλιμακωτό rebate, με το οποίο συμφώνησαν οι υπόλοιποι, είναι τελείως διαφορετικό και δεν διασφαλίζει την πραγματοποίηση του όταν και μόνο πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Παρόλα αυτά συμφωνήθηκε να πραγματοποιείται το rebate με νόμο, που θα διασφαλίζει τα φαρμακεία για την επίτευξη του, μόνο όταν τα ασφαλιστικά ταμεία πληρώνουν κανονικά.

Όσον αφορά το άνοιγμα του φαρμακείου τα Σάββατα ο Υπουργός το παρουσίασε ευθέως ως μέτρο απελευθέρωσης του επαγγέλματος, δηλώνοντας ότι θα ανοίγουν μόνο όσοι φαρμακοποιοί επιθυμούν. Όλοι οι συνάδελφοι αντιτείνανε ότι το ποσοστό 20% των εφημερευόντων φαρμακείων είναι αρκετό, αφού δεν εξυπηρετεί κέντρα συνταγογράφησης που θα είναι κλειστά. Ο Υπουργός επέμεινε στην άποψη του κάνοντας μια διαφοροποίηση. Δηλαδή, συμφώνησε να παραμείνει το 20% των εφημερευόντων ανοικτό μέχρι να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο στις 15/1/2010 και μετά… «θα δει τι θα κάνει»!!!

Σε επισήμανση του Προέδρου του Φ.Σ.Α. ότι το ολοσχερές άνοιγμα του φαρμακείου το Σάββατο, προμηνύει την είσοδο των φαρμακείων στα σούπερ μάρκετ, ο Υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι όσο είναι εκείνος στο Υπουργείο δεν πρόκειται να μπουν τα φαρμακεία στα σούπερ μάρκετ. (Όταν φύγει, ο αντικαταστάτης του κ. Μόσιαλος τι θα κάνει; Σίγουρα αυτό είναι το πρώτο βήμα για την είσοδο των φαρμακείων στα σουπερ μάρκετ).

Θέμα άρσης της κληρονομικής μεταβίβασης της αδείας για την ίδρυση και λειτουργία φαρμακείου έθεσε ο Υπουργός Υγείας. Επικαλέστηκε ασφυκτικές πιέσεις εκ μέρους του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και της Τρόικας (σημ.: αυτό είναι ψευδές), προκειμένου να θεσπιστεί μέτρο το οποίο θα συνιστά ευθέως απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε παρέμβαση του ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας κ. Δημόπουλος, η πρόταση του Υπουργείου Υγείας συνίσταται στο εξής: η άδεια κάθε φαρμακοποιού, ο οποίος αποσύρεται από το επάγγελμα, να επιστρέφει στην κρατική αδειοδοτούσα αρχή, η οποία θα παραχωρεί την άδεια στον πρώτο στη λίστα αναμονής άνεργο φαρμακοποιό, βάσει της αρχής της προτεραιότητας. Όπως σημείωσε ο κ. Δημόπουλος πρόκειται για σύστημα το οποίο ισχύει και στη Γερμανία. Με τη μόνη διαφορά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πουθενά στην Ευρώπη, ούτε φυσικά στη Γερμανία. Ο Υπουργός Υγείας συμπλήρωσε ότι: «αν γίνει αυτό ολοκληρώνουμε την απελευθέρωση του επαγγέλματος σας και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς πλέον».

Δεν συμφωνήσαμε, όπως ήταν φυσικό με την πρόταση αυτή, ζήτησε όμως ο Υπουργός εναλλακτική λύση, την οποία ο Π.Φ.Σ. δεν ήταν σε θέση να προτείνει. Επέμειναν όλοι οι φαρμακοποιοί εκπρόσωποι πάντως, στο μη διαχωρισμό του εμπορικού από τον επιστημονικό χαρακτήρα της άδειας του φαρμακοποιού και επιφυλάχθηκαν σχετικά.

Ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Α. Κ. Λουράντος έθεσε το θέμα των πληρωμών από τα Ασφαλιστικά Ταμεία και της μη εκπλήρωσης, εκ μέρους του Υπουργού της υπόσχεσής του για αποπληρωμή των οφειλών του ΟΠΑΔ, μέχρι τέλος του έτους: «Με ποιόν τρόπο θα εκδώσετε 12.000 εντάλματα μέχρι τέλος του έτους ακόμα κι αν έχετε χρήματα;» ρώτησε χωρίς να πάρει απάντηση. Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Σουλιώτης που ήταν παρών, ανέφερε ότι τα κονδύλια είναι ήδη δεσμευμένα από τον ΟΠΑΔ και μένει μόνο η γραφειοκρατική διευθέτηση του θέματος.

Σημειωτέον ότι ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Α. εξέφρασε διαφωνία για το σύνολο των ρυθμίσεων του πολυνομοσχεδίου «σκούπα» του Υπουργείου Υγείας, οι οποίες αφορούν τον κλάδο.
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 146
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#976
Απ: Ενημέρωση για την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 13 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Ενημέρωση της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ φαρμακοποιών σχετικά με την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Συνάδελφοι, εκπρόσωπος της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ φαρμακοποιών ΠΦΣ και ΦΣΑ δεν συμμετείχε στη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο. Όχι με δική μας ευθύνη, εμείς ήμασταν εκεί, αλλά εκτός υπουργείου με τους εκατοντάδες συναδέλφους ΦΣΑ και ΦΣΠ. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι μεν έμμεση, αλλά έχουμε άποψη. Άλλωστε, εδώ και καιρό μιλάμε για την απειλή της απελευθέρωσης ως κύριο θέμα σχεδιασμού και κινητοποίησης του κλάδου και μας κατηγόρησαν για κινδυνολογία. Υπάρχουν πράγματι πιέσεις για πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος μας και σταθερός στόχος συμφερόντων είναι η δημιουργία φαρμακείων στα super markets. Σήμερα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μέσα στην κυβέρνηση γι αυτό το θέμα, παρότι η απόφαση πέρσυ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (Ε.Δ) είναι ξεκάθαρη. Φαίνεται πως κάποια μεγάλα οικονομικά συμφέροντα μας έχουν επιλέξει ως χώρα εφαρμογής ειδικών σεναρίων.
Επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε, για την συνάντηση στις 20/12, στο blog μας 2 ανακοινώσεις και ένα δημοσίευμα που επί της ουσίας δεν διαφέρουν. Τηv ανακοίνωση της πλειοψηφίας του ΠΦΣ, του ΦΣΑ και το δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου θεμάτων υγείας και παρόντα στην ανοιχτή στον τύπο συνάντηση κ. Βασίλη Βενιζέλου από το avgi.gr. Μπορεί λοιπόν ο κάθε συνάδελφος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Δικό μας είναι, ότι στα θέματα REBATE και ωραρίου και λιγότερο πιθανό στους ΣΥΦΑ- που δεν έχει γίνει ευρύτερα κατανοητό ότι είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για τον κλάδο από το REBATE- ίσως υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές. Στο θέμα της άδειας που τώρα άνοιξε δημόσια, ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη. Εξαρτάται πολύ και από την στάση όλων μας. Και εκεί βρίσκονται οι διαφορές που ανέκυψαν μετά την συνάντηση και η εσωτερική ένταση που κακώς δημιουργήθηκε έξω από το υπουργείο . Δεν υπάρχουν «προδότες και πουλημένοι» , άλλωστε με ποιο κέρδος. Είναι μια αντίληψη της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΠΦΣ που χρόνια την λέμε. Δεν πιστεύει στην μαζική αντίδραση και διεκδίκηση των συναδέλφων να μην περάσουν τα μέτρα ή έστω με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. Είναι πιστοί στην θεωρία του καλού παιδιού, δεν πιστεύουν στην ενεργοποίηση και κινητοποίηση των συναδέλφων αλλά πιστεύουν πως αν καθίσουμε καλά θα μας κάνουν κάποιες αλλαγές. Π.χ, τώρα προτείνουν για το rebate το 8% να γίνει 6% , να υπάρχει και 0% για μικρότερο τζίρο κλπ το ίδιο με την μείωση παλιότερα το 1998 του ποσοστού κέρδους, τα υψηλού κόστους κλπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ήταν γνωστά όλα αυτά εδώ και καιρό, δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός αντίδρασης από πλευράς ΠΦΣ, παρόλες τις δικές μας πιέσεις. Απέναντι σε αυτά είναι η αντίληψη που έχει γίνει καθεστώς στον ΦΣΑ και σε άλλους τοπικούς Φ.Σ (διαβάστε τα σχετικά ψηφίσματα).Αντιδρούμε, κινητοποιούμαστε, απεργούμε κλπ μέσα από Γ.Σ , ασκούμε κάθε είδους πίεση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θυμηθείτε πως διαφυλάξαμε το ποσοστό κέρδους το 1998, το 67/2000, το 3%, τη θεσμοθέτηση επί υπουργίας κ. Φλωρίδη των 45 ημερών πληρωμής στον ΟΠΑΔ, τις συνεχείς πιέσεις για τον ΟΠΑΔ κλπ, πράγματα γνωστά. Χαρακτηριστικό η δημόσια διαφωνία ΠΦΣ-ΦΣΑ ενώπιον του κ. Λοβέρδου και ΜΜΕ για την ειρηνική συγκέντρωση έξω από το υπουργείο , εκατοντάδων φαρμακοποιών χωρίς πανώ κλπ .
Μάλιστα ο ΦΣΑ μαζί με τον ΦΣΠ κάλεσαν για την Δευτέρα 27/12 κοινή Γ.Σ στις 5μ.μ στο ΚΑΡΑΒΕΛ, για ενημέρωση και απόφαση κινητοποίησης. Ήδη στα ΜΜΕ μεταδίδεται ειδικό, πληρωμένο, μήνυμα των δυο συλλόγων για τα θέματα του κλάδου.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ
Συνάδελφοι , τα θέματα που τέθηκαν απειλούν τη βιωσιμότητα χιλιάδων μικρομεσαίων φαρμακείων. Ακόμη και τη βιωσιμότητα των συναδέλφων εκείνων, δεν είναι πάνω από 5-10%, που πιέζουν– έκαναν και ειδική συνάντηση μεταξύ τους – για άνοιγμα τα Σάββατα, γιατί βλέπουν το τυρί αλλά όχι τη φάκα. Θα επαναλάβουμε την πάγια άποψη μας, που σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Το ελληνικό φαρμακείο θα επιζήσει ως χώρος παροχής υπηρεσιών Υγείας και συναφών ειδών και όχι ως ένα ακόμη κατάστημα που θα έχει και φάρμακα.
Τέλος, την Δευτέρα 20/12 το βράδυ, μετά την συνάντηση , συνεδρίασε το ΔΣ του ΠΦΣ και ενημερώθηκε για την συνάντηση και την ένταση που δημιουργήθηκε μετά απέξω. Δεν πάρθηκαν αποφάσεις, «γιατί οι της επαρχίας μόλις που προλάβαιναν τα αεροπλάνα», γιατί μάλλον η πλειοψηφία του ΔΣ αιφνιδιάστηκε; από τις εξελίξεις και δεν ήταν σε θέση είτε να αποδεχθεί προτάσεις, είτε πολύ περισσότερο να προτείνει η ίδια κινητοποιήσεις. Επισημάνθηκε όμως από τους περισσότερους με αφορμή την εσωτερική ένταση, ότι σε αυτή τη δύσκολη φάση πρέπει πάση θυσία να υπάρξει ενότητα.
Έγινε δε, όπως ήταν προγραμματισμένη, αλλαγή μετά από 25 χρόνια στη θέση του προέδρου του Δ.Σ του ΠΦΣ. Ο κ. Βαγιωνάς παραιτήθηκε και στη θέση του, με 11 υπέρ και 4 λευκά, εκλέχτηκε νέος πρόεδρος ο κ. Θόδωρος Αμπατζόγλου. Η άποψη μας, για όσους ενδιαφέρονται, ήταν « καλή επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου αλλά εμείς είμαστε υπέρ του ενωτικού αντιπροσωπευτικού προεδρείου και όχι απλά υπέρ της αλλαγής προέδρου και αφού δεν θέλετε το πρώτο ψηφίζουμε λευκό, όπως κάναμε και στην εκλογή του κ. Βαγιωνά». Για την ιστορία, λευκό ψήφισαν, όπως δημόσια δήλωσαν οι κ.κ Αναστασάκης, Παπαδόπουλος, Χαρός και Καβαλάρης.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Συνάδελφοι, Η ώρα της αλήθειας είναι ΤΩΡΑ!


Στόχος τους είναι:
• Η εξαθλίωση του Ελληνικού Φαρμακείου
• Η εξαφάνιση των Συνεταιρισμών
• Η υπαλληλοποίηση του επιστημονικού δυναμικού
• Η υποταγή του κλάδου στους κερδοσκόπους
• Η εδραίωση των συμφερόντων των πολυεθνικών
• Η εξαφάνιση του Φαρμακείου της γειτονιάς
• Η ίδρυση αλυσίδων με πολυεθνικά κεφάλαια

Το μεγαλύτερο θύμα αυτής της εξέλιξης θα είναι ο ασθενής και ο ασφαλισμένος πολίτης.
• Μαζί με τον πολίτη είμαστε σαν κλάδος στην ίδια πλευρά του ποταμού
• Απέναντι είναι όσοι σχεδιάζουν τέτοιου είδους λύσεις και έχουν ονοματεπώνυμο

Η ώρα της αλήθειας είναι ΤΩΡΑ!
• Υπερασπιζόμαστε τον Κοινωνικό ρόλο του Φαρμακείου
• Υπερασπιζόμαστε την Επιστημονική μας Αξιοπρέπεια
• Υπερασπιζόμαστε το Συνεταιριστικό μας Κίνημα
• Υπερασπιζόμαστε το Ποιοτικό Φάρμακο

Στηρίζουμε τα Ασφαλιστικά Ταμεία
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 146
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα