e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Συζήτηση σε θέματα εναλλακτικών θεραπειών και ομοιοπαθητικής
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12345
ΘΕΜΑ: Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις
#179
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 9
Αγαπητοί μου Συνάδελφοι
Μην ερωτοαπαντάτε επί παντός επιστητού. Μην αυτοσχεδιάζετε και προπαντώς μην ταμπουρώνεστε πίσω από στερεότυπα, τα ζητήματα δεν είναι άσπρο - μαύρο. Η συζήτηση χωρίς να γνωρίζει κάποιος τις βασικές αρχές της μίας ή της άλλης θεωρίας είναι δύσκολο να γίνει, έως αδύνατο. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τα της ομοιπαθητικής με την λογική και την μεθοδολογία της κλασσικής ιατρικής και το αντίθετο φυσικά.
Παίρνω δύο παραδείγματα από την συζήτηση που γίνεται:

1) Για τους μηχανισμούς δράσης των ομοιπαθητικών φαρμάκων.
Εάν προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε την δράση τους με τον κλασικό τρόπο που γίνεται η έρευνα στο χημικό φάρμακο τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου διότι η δράση του ομοιπαθητικού φαρμάκου είναι ενεργειακή (ενεργοποιεί μηχανισμούς και ο τρόπος ενεργοποίησης είναι πραγματικά σε ερευνητικό επίπεδο ακόμη) και δεν έχει την ίδια θεραπευτική δράση σε όλους τους οργανισμούς, σε αντίθεση με το χημικό φάρμακο που δρα με συγκεκριμένα δοσολογικά σχήματα της δραστικής ουσίας και έχει περίπου τις ίδιες θεραπευτικές δράσεις σε όλους.
Αποδεδειγμένα θεραπευτικά αποτελέσματα έχουμε και στην μία περίπτωση και στην άλλη. Με μία διαφορά μόνο: Στην περίπτωση των ομοιπαθητικών φαρμάκων μπορεί να έχουμε ενεργοποίηση μηχανισμών, μπορεί και όχι, χωρίς όμως παρενέργειες, λόγω της υφής του φαρμάκου, ενώ στην περίπτωση του χημικού φαρμάκου μπορεί να έχουμε θεραπευτικό αποτέλεσμα (συνήθως συχνότερα) όμως με πολλές παρενέργειες.

2) Γιατί απαγορεύονται κάποιες ουσίες σε όσους κάνουν ομοιπαθητική.
Διατυπώθηκε το ερώτημα γιατί απαγορεύεται π.χ ο καφές, η μέντα, η κόκα-κόλα κ.ά, μήπως συνδιαστικά έχουν παρενέργειες? Ευλογο το ερώτημα, όμως καθ' ότι ενεργειακή η δράση του ομοιπαθητικού φαρμάκου, είναι πολύ εύκολη η αδρανοποίησή του από την δράση κάποιων ουσιών που δρουν σε ποιό βαθύ ιδιοσυγκρασικό υπόστρωμα. Άρα η σχετική απαγόρευση αυτών των ουσιών γίνεται προαιρετικά, μόνο και μόνο, για να μην ακυρώσουν την δράση του θεραπευτικού φαρμάκου.

Βλέπετε λοιπόν ότι υπάρχουν διαφορετικές μεθοδολογικές αρχές βάσει των οποίων, η κάθε μια από την πλευρά της, έχουν συγκεκριμένες θεραπευτικές αξίες. Αυτή είναι και η ουσία στην ιατρική, το τελικό θεραπευτικό αποτέλεσμα, με την ολιστική έννοια του όρου.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#181
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 8
IriNi έγραψε:

Εσύ φαίνεται να την φοβάσαι πάρα πολύ την ομοιοπαθητική, όχι μόνο να μην την εμπιστεύεσαι


Χαχαχαχα Μπα εκείνο που θα έλεγα είναι ότι δεν εμπιστεύομαι οτιδήποτε είναι νεφελώδες. Όχι μόνο στην ομοιοπαθητική αλλά και για μερικά συνθετικά φάρμακα. Κάποια στιγμή θα πούμε πολλά και για κάποια συνθετικά φάρμακα που κακώς υπάρχουν και κυκλοφορούν.

Καληνυχτα!
tradewind
Moderator
Δημοσιεύσεις: 80
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Γενέθλια: 09/20
Τελευταία διόρθωση: 26/11/2009 10:57 από tradewind.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#182
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 2
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
-Άκουσες για τον ομοιοπαθητικό που ξέχασε να πάρει το φάρμακό του;
-Τι έπαθε;
-Πέθανε από υπερδοσολογία!
codehealth
codehealth.blogspot.com
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 8
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#186
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 8
codehealth έγραψε:
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
-Άκουσες για τον ομοιοπαθητικό που ξέχασε να πάρει το φάρμακό του;
-Τι έπαθε;
-Πέθανε από υπερδοσολογία!


tradewind
Moderator
Δημοσιεύσεις: 80
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Γενέθλια: 09/20
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#407
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν Κarma: 4
[left] center]Συνάδελφοι, ας προσπαθήσουμε να πάμε λίγο πιό πέρα από τα οικονομικά συμφέροντα, για τα οποία κατά κόρον γίνεται λόγος, τα οικονομικά συμφέροντα που αφορούν είτε φαρμακευτικές εταιρείες και το κλασικό ιατρικό κατεστημένο, είτε εμάς τους φαρμακοποιούς (αφού τα εν λόγω συμφέροντα δεν συμπίπτουν πάντα).
Αν δε βρεθήκαμε κατά τύχη εκεί που είμαστε, στον τομέα της υγείας, υπάρχουν σίγουρα καθημερινά και οι προσωπικές μας επιστημονικές ανησυχίες.
Πέρα από τον καθημερινό "πάγκο" λοιπόν, η επαφή με τον κόσμο σ' όσους από μας ασχολούνται μ' αυτό που λέμε "εναλλακτική θεραπευτική" (ξέρω πως ο όρος σηκώνει ενστάσεις), μας δίνει καθημερινά ερεθίσματα για σίγουρη φαρμακευτική δράση τόσο από φυτοθεραπευτικά σκευάσματα, από βότανα, από συνδιασμό συμπληρωμάτων διατροφής, από σχεδιασμό συγκεκριμένης διατροφής-δίαιτας (είτε αυτή είναι ολοκληρωτική φυτοφαγία, είτε κατευθυνόμενη διατροφή με τροφές που μπορούν να μετατρέψουν ελαφρά το ph του πλάσματος), όσο κι από χειροπιαστά και καθόλου placebo αποτελέσματα με ομοιοπαθητικά φάρμακα, με βελονισμό, με διάφορα είδη μασάζ κι άλλα πολλά.
Αν πιάσεις κουβέντα με τους ανθρώπους που μπαίνουν κάθε μέρα στο φαρμακείο, σου δίνονται πολλαπλά ερεθίσματα να ψάξεις να δείς, πώς στο καλό συμβαίνουν όλα αυτά, και με ποιό τρόπο. Κι εμείς οι "τελειωμένοι επιστήμονες" δε μπορούμε να τα εξηγήσουμε κι ακόμα ό,τι δε μπορούμε να το εξηγήσουμε με τις φτωχές μας γνώσεις θεωρούμε πως δεν μπορεί να υπάρξει.
Μίλησα συνειδητά για "φτωχές γνώσεις", γιατί σήμερα ξέρω πως η γνώση που μας δίνεται στο πανεπιστήμιο είναι μονόπλευρη, δεν εξετάζω αν γίνεται λόγω άγνοιας των υπευθύνων, λόγω ανωτέρων συμφερόντων ή δεν ξέρω τι άλλο. Κι όσον αφορά τη γνώση, είναι στο χέρι μας να την αποκτήσουμε μετά τη σχολή κι αυτό νομίζω πως πρέπει να δίνει ένα πανεπιστήμιο, τις θεωρητικές βάσεις κι ανοιχτό μυαλό για να μπορεί να επεξεργαστεί τα ερεθίσματα που του δίνονται. Σαν επιστήμονες φαρμακοποιοί, τότε θα είμαστε επιτυχημένοι. Σαν έμποροι, ... αυτό είναι άλλο πράγμα.

Ξέρουμε αρκετά για την ύλη, για τη χημεία, αγνοούμε ότι έχει σχέση με το ενεργειακή κατάσταση του ανθρώπινου σώματος, τους μεσημβρινούς και την αύρα, έχουμε απίστευτες γνώσεις για ανατομικές λεπτομέρειες του οργανισμού και τη συμβολή των ενζύμων σε διάφορες διεργασίες αλλά ξεχνάμε την ολιστική θεώρηση.

Αναρρωτιόμαστε ακόμα αν η ομοιοπαθητική έχει δράση; Αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη. Όπως αποδεικνύεται και η ευεργετική δράση του βελονισμού στις οσφυαλγίες, σαν αντίποδας στα αντιφλεγμονώδη. Όπως έχω δει θεραπεία γάγραινας με βοτανοθεραπεία, θεραπεία αρρυθμίας με ομοιοπαθητική, θεραπεία ωτίτιδας με ομοιοπαθητική, θεραπεία έλκους με ειδική διατροφή κι άλλα που κι εσείς κάθε μέρα σίγουρα βλέπετε.

Θα μου πείτε πως η επιστήμη πρέπει να καταγράψει την απόδειξη για να είναι επιστήμη, πρέπει να μάθει τον τρόπο δράσης, για να μπορέσει να συστήσει επίσημα κάτι. Δε θα διαφωνήσω, γι' αυτό και είμαι υπέρ της έρευνας που συνεχίζεται ιδιαίτερα στους τομείς αυτούς.
Και θα σας θυμίσω πως το χαμομήλι που ξέραμε την αντιφλεγμονώδη δράση του από πάντα, μόλις τη δεκαετία του 1960-70 μπορέσαμε να εντοπίσουμε συγκεκριμένα σε ποιές ουσίες την οφείλει αλλά και να αποδείξουμε τη θεραπευτική του δράση σε πειραματικά μοντέλα.
Θέλω να πω πως ότι βλέπουμε από εμπειρία, μπορεί πολύ καλά να αποτελέσει στόχο έρευνας.

Χωρίς να μπορούμε κι ούτε πρέπει να αρνηθούμε την κλασική ιατροφαρμακευτική, πρέπει να βρεθούν τρόποι ότι κυκλοφορεί σήμερα σαν "εναλλακτικό", να το ενσωματώσουμε κριτικά στη σύγχρονη θεραπευτική.

Σας κούρασα και μπορεί να είμαι και λίγο εκτός θέματος. Σταματώ εδώ, αν κι έχω κι άλλα να σας πω.[/center][/left]
elli
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 34
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#409
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν Κarma: 9
Αγαπητή Έλλη
Όχι μόνο δεν μας κούρασες αλλά θα θέλαμε να συνεχίσης να γράφεις τις απόψεις σου για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και κρίνεις ότι μπορείς και πρέπει να παρέμβεις. Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους για οποιοδήποτε θέμα. Επί της ουσίας συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Θεραπεία είναι οποιαδήποτε μορφή, μέθοδος, σχήμα, φάρμακο, συμπεριφορά ή οτιδήποτε άλλο, η οποία βελτιώνει την σωματική, ψυχική και νοηματική κατάσταση του ανθρώπου για να ζεί αρμονικά μέσα στην κοινωνία.
Δυστυχώς στην χώρα μας είμαστε ακόμη πίσω στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Τοποθετήσεις όπως οι δικές σου βοηθούν να ξεπεραστούν κατεστημένες αντιλήψεις που υπάρχουν για τον άλφα ή βήτα λόγο.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#430
Απ:ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν Κarma: 4
αγαπητέ codehealth
Τι εννοείς "η δική μου εμπειρία λέει όχι άλλες εμπειρίες"; Δε μπορείς να κλείσεις τα μάτια και τα αυτιά σε οτιδήποτε καινούργιο.
Μου άρεσε αυτό το "επιστήμη είναι η ευφυής διαχείριση της αβεβαιότητας". Ποιός το πρωτοείπε;
Μού άρεσε και ο όρος "νεφελώδης" που χρησιμοποίησες αν και στην περίπτωση της ομοιοπαθητικής δεν είναι και τόσο νεφελώδη τα πράγματα.
Δε μου άρεσε το ανέκδοτο, δείχνει τέλεια δυσπιστία.

Και κάτι ακόμα. Λέγοντας "εναλλακτικές Θεραπείες" (με όλες τις ενστάσεις για τον όρο εναλλακτικές" δεν εννούμε βέβαια μόνο τη φυτοθεραπεία και την ομοιοπαθητική. Βιοσυντονισμός, κινέζικη και δυτική φυτοθεραπεία, αγιουβέρδα, βελονισμός, θεραπευτικά μασάζ, κατευθυνόμενη διατροφή για θεραπεία παθήσεων, διάφορα είδη μασάζ, ρέικι, κρανιοιερή κι άλλες ακόμα μέθοδοι χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Το ζητούμενο είναι να μην εκμεταλλεύονται διάφοροι επιτήδιοι- άσχετοι την ανάγκη του κόσμου για καλύτερη ποιότητα ζωής, για υγεία.
Είναι καταπληκτικό το τι έχει βρεί το δαιμόνιο ανθρώπινο πνεύμα στα διαφορετικά μήκη και πλάτη της γης για να αντιμετωπίσει την αρρώστεια. Κάποιες θεραπείες που θεωρούνται "εναλλακτικές" σε μας, είναι πρωτεύουσες θεραπευτικές μέθοδοι σε άλλες χώρες. Και τόσες διαφορετικές φιλοσοφικές θεωρήσεις της αρρώστειας και της θεραπείας σ' ανατολή και δύση, που όσο ασχολείται κανείς, τόσο μαγεύεται από τον πλούτο της ανθρώπινης σκέψης. Ο όρος "ολιστικές θεραπείες" και η ενασχόληση των επιστημόνων μ' αυτές είναι σήμερα τόσο απαραίτητος, όσο είναι ακόμα και σήμερα οι διάφορες ιατρικές ειδικότητες. Μετά τον κατακερματισμό του ανθρώπινου οργανισμού με στόχο τη γνώση στο μοριακό επίπεδο, κάτι το απόλυτα απαραίτητο, έρχεται το συμμάζεμα και η ανάγκη να συγκεντρώσουμε τις γνώσεις μας για την κατανόηση της λειτουργίας του συνόλου, πνεύματος, ψυχής και ύλης και της αλληλεπίδρασής τους κι όχι μόνο της ύλης. Μάθαμε στις σπουδές μας να είμαστε καθαρά υλιστές. Στην πορεία ανακαλύπτουμε πως υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Ξαναανακαλύπτουμε γνωστά πράγματα, αλλά χρειάζεται να το κάνουμε οι ίδιοι για να πεισθούμε.
elli
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 34
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#432
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν Κarma: 4
αγαπητέ kris
μιλώντας με τον codehealth παρέλειψα να σε ευχαριστήσω για την εγκάρδια υποδοχή. Όπως βλέπεις επανέρχομαι με ενστάσεις στα γραφόμενα.
elli
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 34
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#469
Απ:Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν Κarma: 4
Μήπως ξέρει κανείς κάτι για την αλκαλική διατροφή;
elli
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 34
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#484
Απ: Τι είναι Ομοιοπαθητική - Συνήθεις ερωτήσεις 14 Χρόνια πριν Κarma: 0
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΛΕΤΣΑ
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 7
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12345
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα