e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Greekdrugs: Λοιμώξεις (iphone- ipad app)
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Συζήτηση για θέματα της ιατρικής
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Greekdrugs: Λοιμώξεις (iphone- ipad app)
#1288
Greekdrugs: Λοιμώξεις (iphone- ipad app) 12 Χρόνια, 5 Μήνες πριν Κarma: 0
Η δεύτερη εφαρμογή μας θα κυκλοφορήσει στις 5/1/2012. Σε αυτή περιγράφονται αναλυτικά όσα φάρμακα κατά των λοιμώξεων κυκλοφορούν στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Αναλυτικά:
H εφαρμογή Greekdrugs: Λοιμώξεις αποτελεί ένα πλήρες συνταγογραφικό βοήθημα για φάρμακα κατά των λοιμώξεων. Οι πληροφορίες είναι αναλυτικές και προέρχονται από τα Φύλλα οδηγιών Χρήσεως (ΦΟΧ) και/ή SPCs (Περιλήψεις των Χαρακτηριστικών των Πρoϊόντων) . Καλύπτονται αναλυτικά για κάθε φάρμακο τα εξής: ενεργό συστατικό, κατηγορία φαρμάκου, φαρμακοκινητική μορφή - περιεκτικότητα σε δραστική ουσία, υπεύθυνος κυκλοφορίας, αντιπρόσωπος, δοσολογία και τρόπος χορήγησης, υπερδοσολογία, ενδείξεις, αντενδείξεις, αλληλεπιδράσεις, ανεπιθύμητες ενέργειες, φαρμακοδυναμικές ιδιότητες, φαρμακοκινητικές ιδιότητες, ειδικές προειδοποιήσεις και προφυλάξεις κατά τη χρήση, χρήση κατά την κύηση και γαλουχία, επίδραση στην ικανότητα οδήγησης και χειρισμού μηχανών, προκλινικά στοιχεία ασφάλειας, κατάλογος εκδόχων, ασυμβατότητες, οδηγίες χρήσης και ιδιαίτερες προφυλάξεις απόρριψης, ιδιαίτερες προφυλάξεις κατά τη φύλαξη του προϊόντος. Η πηγή αυτή των πληροφορίων προτιμήθηκε σε σχέση με τις πολύ περιορισμένες πληροφορίες του ΕΟΦ.
Η εφαρμογή δεν απαιτεί τη χρήση συνδεσης στο διαδίκτυο. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες off-line. Όλα τα κείμενα είναι στα ελληνικά.

Χαρακτηριστικά
-Μοναδική εφαργμογή με πληρότητα στοιχείων για κάθε σκεύασμα κατά των λοιμώξεων που κυκλοφορεί
-Δυνατότητα δημιουργίας αγαπημένων
-'Έξυπνη' αναζήτηση με βάση το όνομα του ιδιοσκευάσματος αλλά και την ενεργό ουσία.
-ios5 support
-universal
-retina support
-3gs,iphone4,iphone4s,ipad1,2,touch4gen support
-smart link: Moναδική δυνατότητα off-line παράλληλης αναζήτησης και συνεργασίας με το Greek drugs: Cardio edition. Η εφαρμογή σας ενημερώνει αν το θέμα της αναζήτησής σας έχει βρεθεί στην καρδιολογική έκδοση. Αν ναι, τότε μπορείτε να ανοίξετε το πρόγραμμα και δείτε αυτόματα το αποτέλεσμα.Η τιμή αρχικά θα είναι 4.99€ (στη συνέχεια θα αυξηθεί)itunes.apple.com/app//id492263729?ign-mpt=uo%3D6&mt=8
zozos
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 2
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 06/01/2012 22:38 από zozos.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα