e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

DNA ΤΕΣΤ στα φαρμακεία
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Συζήτηση και επιστημονικές μελέτες και ανακοινώσεις
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: DNA ΤΕΣΤ στα φαρμακεία
#1429
DNA ΤΕΣΤ στα φαρμακεία 10 Χρόνια, 3 Μήνες πριν Κarma: 9

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να την δείτε.
Η επιστήμη της Γενετικής συναντά την επιστήμη της Φαρμακευτικής

To DNA (δεσοξυριβο-νουκλεϊκό οξύ) είναι το γενετικό υλικό του κυττάρου και έχει τη μορφή διπλής έλικας. Το πολύτιμο αυτό μόριο φέρει όλη την πληροφορία που είναι απαραίτητη για την ύπαρξή μας και η οποία βρίσκεται κωδικοποιημένη στα τμήματα που ονομάζονται γονίδια. Κάθε άνθρωπος κληρονομεί το 50 % του γενετικού υλικού της βιολογικής του μητέρας και το 50% του γενετικού υλικού του βιολογικού του πατέρα. Κατά συνέπεια, η σύγκριση του DNA ενός ατόμου με εκείνο της μητέρας ή/και του πατέρα του, επιτρέπει την εξακρίβωση της βιολογικής τους σύνδεσης.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εξέταση εξακρίβωσης των βιολογικών δεσμών επιλέγονται περιοχές του DNA οι οποίες βρίσκονται εκτός γονιδίων και παρουσιάζουν υψηλό βαθμό πολυμορφισμού ανάμεσα στα άτομα ενός πληθυσμού. Το σύνολο 16 τουλάχιστον τέτοιων περιοχών, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού γενετικού προφίλ για κάθε άτομο. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και αρκεί μόνο λίγο σάλιο από τους συμμετέχοντες το οποίο συλλέγεται με ένα ειδικό σετ από μπατονέτες. Στη συνέχεια τα δείγματα αποστέλλονται στο εργαστήριο και σε λίγες ημέρες ο ενδιαφερόμενος παραλαμβάνει τα αποτελέσματα.

Οι εξετάσεις αυτές πραγματοποιούνται με ευκολία πλέον και στην Ελλάδα αφού το σετ σιελογόνου δειγματοληψίας διατίθεται στα φαρμακεία από τη DNAlogy. Οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy, δημιούργησαν ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο επιλεγμένων φαρμακείων, τα οποία αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους, καινοτομούν και φέρνουν τον άνθρωπο ένα βήμα πιο κοντά στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους.

Μάθετε περισσότερα για DNA Τεστ Πατρότητας στα Φαρμακεία στην ιστοσελίδα των εργαστηρίων γενετικής DNAlogy: www.dnalogy.eu
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 145
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Τελευταία διόρθωση: 09/10/2012 21:24 από admin.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα