e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Συζητήσεις για τον εκσυγχρονισμό και την μηχανοργάνωση φαρμακείων και φαρμακευτικών συλλόγων
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: e-shop Φαρμακείου
#1036
e-shop Φαρμακείου 13 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 0
Το e-pharmacy αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) φαρμακείου. To e-pharmacy λαμβάνει υπόψη την ελληνική νομοθεσία για την παρουσία φαρμακείων στο διαδίκτυο, και δε διενεργεί ηλεκτρονική πώληση φαρμακευτικών σκευασμάτων και εκτέλεση συνταγών. Μέσω του e-pharmacy έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής έκθεσης και πώλησης των παραφαρμακευτικών και καλλυντικών εμπορευμάτων σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες δυνατότητες που υποστηρίζονται από το e-pharmacy:
- εισαγωγή απεριριόριστου αριθμού προϊόντων μαζί με αναλυτική περιγραφή και συνοδευτικό υλικό (φωτογραφίες) καθώς και κατηγοριοποίησή τους
- πολλαπλοί τιμοκαταλόγοι (για πελάτες χονδρικής και λιανκής) και πολλαπλοί ΦΠΑ
- σύνδεση με αποθήκη καταστήματος
- διαχείριση ηλεκτρονικών παραγγελιών / πωλήσεων καθώς και εξαγωγή στατιστικών στοιχείων
- ηλεκτρονική πληρωμή μέσω Paypal ή τραπέζης


Επίδειξη του e-pharmacy:

Επισκεφθείτε τις ακόλουθες διευθύνσεις για να δείτε στην πράξη τις λειτουργίες του e-pharmacy. Μπορείτε να κάνετε δοκιμή της εφαρμογής τόσο ως πελάτες όσο και ως διαχειριστές του καταστήματος, ώστε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εισαγωγή των προϊόντων, ο έλεγχος των παραγγελιών κ.λ.π.

1. Δοκιμή ως πελάτες:
ciasoft.dyndns.org:7001/pharmacy/
Πραγματοποιήστε μια εγγραφή στο κατάστημα και αποκτήστε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης ώστε να κάνετε δοκιμαστικές αγορές

2. Δοκιμή ως διαχειριστές:
ciasoft.dyndns.org:7001/pharmacy/Administration
Για να σας γνωστοποιήσουμε τους κωδικούς εισόδου στο περιβάλλον διαχειριστή επικοινωνήστε μαζί μας στις διεύθυνσεις pman@ciasoft.gr, nsterg@ciasoft.gr. Η γνωστοποίηση των κωδικών γίνεται χωρίς καμία δέσμευση.

* Σημειώστε ότι η υπηρεσία αυτή προσφέρεται μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς. Τα προϊόντα καθώς και οι τιμές τους δεν είναι πραγματικά. Αποτελεί μια δοκιμή (test) για τον έλεγχο του προγράμματος
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να την δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και παρατηρήσεις / σχόλια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα pman@ciasoft.gr, nsterg@ciasoft.gr
nsterg
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 2
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 18/06/2011 00:56 από nsterg.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα