e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ζητούνται φαρμακοποιοί
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Δωρεάν αγγελίες προσφοράς και ζήτησης εργασίας σε φαρμακεία και τον χώρο της Υγείας
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ζητούνται φαρμακοποιοί
#1624
ζητούνται φαρμακοποιοί 9 Χρόνια, 1 Μήνας πριν Κarma: 0
Ζητώ ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία που έχουν αποτύχει σε τουλάχιστον μια εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ. Προσφέρω δωρεάν μαθήματα εκπαίδευσης ηγετών για 100% επιτυχία σε νέα εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ σχετικά με προϊόντα νανοτεχνολογίας, εξειδικευμένα στην ομοιοπαθητική και βελονισμό. Τα μαθήματα γίνονται δικτυακά (webinars) 3 φορές την εβδομάδα για 3 συνεχόμενους μήνες. Εγγυώμαι σταθερό παθητικό εισόδημα μετά την τρίμηνη εκπαίδευση (το όριο το θέτετε εσείς).

Θα θέλαμε να σας δώσουμε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ασχολία σας στο δικτυακό μάρκετινγκ στην δική μας εταιρία.

1. Η συγκεκριμένη ευκαιρία εργασίας απαιτεί αρκετή προσπάθεια και κόπο από μέρους σας και δεν είναι μια ευκαιρία εργασίας κατά την οποία εσείς θα κάθεστε και οι υπόλοιποι από το δίκτυό σας θα δουλεύουν για εσάς. Ανταμείβεστε σύμφωνα με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας. Αν προσπαθείτε και δεν έχετε αποτέλεσμα απλά δεν ανταμείβεστε.
2. Αυτό το οποίο θα ζητήσουμε από εσάς είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που έχετε: τον χρόνο σας. Διαθέτοντας ένα μεγάλο μέρος του καθημερινού σας χρόνου στην εκπαίδευση και στην εκμάθηση του τρόπου εργασίας θα μπορείτε μετά από ένα τρίμηνο να σταθείτε στα πόδια σας και να μεταδώσετε αυτή την πληροφορία στους ανθρώπους που βρίσκονται «κάτω» από εσάς. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είστε «υποχρεωμένος» να παρακολουθείτε, 3 φορές την εβδομάδα, μέσω ιντερνετ, διαδικτυακά μαθήματα.
a. Τα μαθήματα αυτά είναι μεν δωρεάν αλλά και απαιτητικά από την φύση τους. Έχουνε συγκεκριμένη δομή, ζητούν από τον συμμετέχοντα να προβεί σε αρκετές δράσεις και έχουν από ένα σημείο και μετά περισσότερο πρακτικό, παρά θεωρητικό χαρακτήρα
b. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης θα σας δίνονται συγκεκριμένοι στόχοι τους οποίους και πρέπει να επιτύχετε για να προχωρήσετε παρακάτω.
c. Ένας αριθμός 6 μαθημάτων αποτελούν έναν κύκλο εκπαίδευσης και για να μεταβείτε στον 2ο κύκλο εκπαίδευσης είναι αυτονόητο ότι πρέπει να περάσετε επιτυχώς τον 1ο
d. Με την σειρά τους, οι 2 κύκλοι εκπαίδευσης αποτελούν μια εκπαιδευτική ενότητα. Μετά τις 3 εκπαιδευτικές ενότητες θα έχετε την ικανότητα να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά σας στο δικτυακό μάρκετινγκ και να εκτοξεύσετε τα έσοδά σας με μοναδικό στόχο το σταθερό παθητικό εισόδημα.
e. Τα μαθήματα, οι κύκλοι και οι ενότητες έχουν συγκεκριμένο περιεχόμενο και δομή που αλλάζει ελαφρά, ανάλογα με τις περιστάσεις

Αυτή ήτανε μια μικρή εισαγωγή σχετικά με το πνεύμα συνεργασίας και εκπαίδευσης που υφίσταται αυτή την στιγμή. Θα σας παρακαλούσα, πριν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τα παραπάνω να σκεφτείτε τα εξής:

1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σπαταλήσετε είτε τον δικό σας είτε τον δικό μου χρόνο εκφράζοντας φιλολογικό ενδιαφέρον, γιατί όπως σας είπα ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που έχουμε σε αυτή την ζωή είναι χρόνος μας.
2. Πριν πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ενεργά με το δικτυακό μαρκετινγκ θα πρέπει να είστε αποφασισμένος να δουλέψετε σκληρά για πολλές ώρες την ημέρα, όλες της ημέρες της εβδομάδας
3. Θα πρέπει να είστε δεκτικός σε νέες μεθόδους προσέγγισης υποψηφίων.
4. Θα πρέπει να βελτιωθείτε δραματικά εσείς ο/η ίδιος/α.
5. Θα πρέπει να διαθέσετε χρόνο και χρήμα. Όσο περισσότερο διαθέτετε τόσο πιο σύντομα έρχονται οι επιτυχίες
6. Τίποτε από όλα αυτά που θα μάθετε δεν γίνεται τυχαία επειδή τίποτε δεν αφήνουμε στην τύχη. Ίσως και εσείς να το έχετε διαπιστώσει αυτό και ίσως και αυτός να είναι και ο πρώτος λόγος αποτυχίας σε αυτή την δουλειά

Σκεφτείτε καλά την ευκαιρία εργασίας και αυτοβελτίωσης που σας προσφέρουμε και όταν και αν θελήσετε επικοινωνούμε τηλεφωνικά. Πριν το τηλεφώνημά σας θα σας παρακαλούσα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου www.patchyourbody.com


Κανάκης Γρηγόρης,
2310307755,
6947866007,
www.patchyourbody.com,
jobs@patchyourbody.com
patchyourbody
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 1
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα