e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΑΡΘΡΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΑΡΘΡΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ
#1212
ΑΡΘΡΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ 12 Χρόνια, 6 Μήνες πριν Κarma: 9
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 22-09-2011
Σεπτέμβριος 22, 2011 από Anonymous

"Έχουμε όλοι καταλάβει τι «παίζεται» με την αλλοπρόσαλλη Κυβερνητική- τροϊκανική πολιτική , η οποία προφανώς ωθούμενη από ξένα και εγχώρια συμφέροντα, προσπαθεί να διαλύσει τα πάντα, ώστε να διευκολυνθεί το ξεπούλημα. Και όταν λέμε ξεπούλημα , δεν αναφερόμαστε μόνο στην Ελληνική γη, Ελληνικά ακίνητα , Ελληνικές επιχειρήσεις κ.λπ. αλλά στο ξεπούλημα των συνειδήσεων , και της αξιοπρέπειας !

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στην Βουλή περί μεγάλης τύχης της Ελλάδος που στον δρόμο της ...βρέθηκε η τρόικα, αποτελούν μνημόνιο οσφυοκαμψίας και δουλικότητας, παρόμοιο με τις δηλώσεις των δοσίλογων των δυνάμεων κατοχής του 41.

Σήμερα το κουβάρι των εξελίξεων που ξετυλίγεται καθημερινά με απίστευτη ταχύτητα, δεν αφήνει σε κανέναν καμία αμφιβολία ότι η Χώρα έχει παραδοθεί στους εκβιασμούς και στις μαγκιές των τροϊκανών!

Στις αρχές του 2011 ο ΦΣΑ ανακάλυψε και έδωσε στην δημοσιότητα μυστική συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ για δημιουργία αλυσίδας φαρμακείων στην Αθήνα. Επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την νομοθεσία αφού το ιδιοκτησιακό καθεστώς του φαρμακείου απαιτεί το φαρμακείο να ανήκει στον φαρμακοποιό, έγινε προσπάθεια να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς με τον προς ψήφιση τότε νόμο 3918. Σημειωτέον ότι πίσω από την αλυσίδα αυτή, υπάρχει η μεγαλύτερη και γνωστότατη εταιρία γενοσήμων TEVA. Η σφοδρή αντίδραση των φαρμακοποιών ανέτρεψε και ματαίωσε τα σχέδια του Υπουργείου Υγείας και των πίσω από αυτό υπαρχόντων! Περνάει όμως στον νόμο, άρθρο με την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων κατά τις Δευτέρες και Τετάρτες απόγευμα και Σάββατα πρωί.

Η μετά από λίγο καιρό κατάργηση των εκπτώσεων δεν είναι ένα πρόσθετο μέτρο για την δρομολογημένη χρεωκοπία των φαρμακείων;

Η εφαρμογή του rebate, δόθηκε από το Υπουργείο Υγείας ως ένα ισοδύναμο μέτρο μείωσης του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών και ως τέτοιο τελικά πέρασε στο νόμο. Τώρα, έρχεται να απαιτήσει περαιτέρω μείωση του ποσοστού κέρδους, καταργώντας κατά τη συνήθη τακτική του, την αρχική του υπόσχεση.

Τα φάρμακα υψηλού κόστους δεν μείωσαν κατά το ήμισυ το ποσοστό κέρδους μας; Η αύξηση του αριθμού τους από 89 σε 220, δεν είναι ένα επιπλέον πλήγμα για τα φαρμακεία μας; Η αύξηση αυτή σε αντίθεση με την υπόσχεση του Υπουργείου ότι τα ΦΥΚ θα παραμείνουν ως έχουν στον αριθμό, δεν είναι μια νέα κολοτούμπα;

Τι να πούμε όμως για το πιο φρέσκο ακροβατικό του Υπουργείου; Και αυτό αφορά στην απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων.

Προφανώς και δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί ούτε ένα φαρμακείο και θα κάνουμε τα πάντα προς το σκοπό αυτό. Η άρση εκ μέρους του Συλλόγου των διημερεύσεων κατά τις ώρες τις απελευθέρωσης του ωραρίου, και σύννομη είναι και μπορούμε να την εφαρμόσουμε. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν, ότι δεν μπορούν να έχουν και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες, να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, και με περισσή αλαζονεία να διατάζουν τους υπηκόους τους, θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες με ποιο τρόπο θα βρίσκουν φαρμακείο ανοιχτό, τις ώρες τις απελευθέρωσης, όταν ο καθένας θα ανοίγει και κλείνει ότι ώρα θέλει για όσο θέλει και αν θέλει. Τουλάχιστον θα πλουτίσουν οι χαρτορίχτρες και οι καφετζούδες.

Ο νόμος ορίζει ρητά ότι ο Σύλλογος υποχρεούται να καλύπτει τις ανάγκες του κόσμου με διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα, όταν τα φαρμακεία είναι όλα κλειστά και όχι όποτε τα φαρμακεία θέλουν να είναι κλειστά.

Από όλα τα ανωτέρω και άλλα που θα μπορούσα να αριθμήσω, αποδεικνύεται ότι στόχος των δοσίλογων είναι η άλωση του φαρμακευτικού επαγγέλματος και η παράδοσή του σε αυτούς, με τους οποίους έχουν συνάψει σκοτεινές συμφωνίες.

Σύμμαχοι σ’ αυτήν την προσπάθεια τα παπαγαλάκια – δημοσιογράφοι των χειραγωγημένων ΜΜΕ, τα οποία με το που ακούνε την φράση «άνοιγμα επαγγελμάτων» αρχίζουν ομαδικό πυρ εναντίον της ... συντεχνίας του πιο «κλειστού» επαγγέλματος, δηλ. των φαρμακοποιών. Είναι αυτοί οι οποίοι κάθε βράδυ προσπαθούν μέσω των δελτίων ειδήσεων να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να στρέψουν την μία επαγγελματική ομάδα εναντίον της άλλης και την κοινή γνώμη εναντίον μας! Ο κανιβαλισμός σε όλη του την μεγαλοπρέπεια!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά που έχουν σημασία στη ζωή μας, δεν μετρώνται. Δεν μπορείς να ορίσεις τιμή για την υγεία, την αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό. Αν και οι κυβερνώντες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μας κάνουν να σβήσουμε αυτές τις λέξεις από το λεξιλόγιο μας, θα είμαστε εδώ να τους υπενθυμίσουμε ότι μπορεί ο έλληνας να έχει φιλότιμο και να υπομένει πολλά για την πατρίδα του, αλλά δεν θα υποστεί και λοβοτομή!

Η καταστροφή των φαρμακείων και η άλωση του φαρμακευτικού επαγγέλματος, είναι ένα τρενάκι με καθορισμένο δρομολόγιο και συγκεκριμένες στάσεις (και δεν αφορά μόνο τα φαρμακεία). Πρώτη στάση: Δημιουργία σύγχυσης και χαώδους περιβάλλοντος για τους φαρμακοποιούς, Δεύτερη στάση: οικονομική και ηθική εξαθλίωση των φαρμακείων, Τρίτη στάση: διάσπαση της συσπείρωσης και της αλληλεγγύης των φαρμακοποιών, Τέταρτη στάση: ασφυκτική πίεση για κλείσιμο των πρώτων μικρών φαρμακείων, Πέμπτη στάση: κλείσιμο και των μεγάλων φαρμακείων, Έκτη στάση: φτάσαμε στον προορισμό μας. Στη δημιουργία αλυσίδων φαρμακείων και ξεπούλημα του φαρμακευτικού επαγγέλματος.

Ο μόνος τρόπος για να ανατραπεί η πορεία αυτού του τρένου, είναι η σθεναρή αντίδραση που θα βρουν μπροστά τους οι δοσίλογοι που έχουν μεταμφιεστεί σε σωτήρες της χώρας.

Το θέμα αυτό μας αφορά όλους και να είστε σίγουροι πως η τρόικα δεν πρόκειται να εξαιρέσει κανέναν μας.

Όσοι κοντόφθαλμοι αυτή τη στιγμή τρίβουν τα χέρια τους, νομίζοντας ότι με την απελευθέρωση του ωραρίου θα κερδίσουν 5 ευρώ παραπάνω, ας κοιτάξουν στο εγγύς μέλλον και θα μπορέσουν να διακρίνουν το λουκέτο που έχει και το δικό τους όνομα πάνω.

Μόνο ενωμένοι και ανυποχώρητοι θα μπορέσουμε να σώσουμε όλα αυτά για τα οποία αγωνιζόμαστε μια ζωή: την αξιοπρεπή επιβίωση μας και την ευκαιρία να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο.

Η εσχάτη προδοσία, κάποτε τιμωρούταν με θάνατο. Τώρα οι κυβερνώντες ενώ διαπράττουν το ίδιο «έγκλημα» δεν έχουν να υποστούν καμία συνέπεια. Ή έτσι νομίζουν.

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ"
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα