e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

γάγγλιο πάνω στο καρπό
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: γάγγλιο πάνω στο καρπό
#1067
γάγγλιο πάνω στο καρπό 13 Χρόνια πριν Κarma: 0
Γεια,

Ισως δεν είναι και το πιο κατάλληλο forum για να παραθέσω το πρόβλημα μου γιαυτο άμα νομίζετε πως δεν έκανα καλά απλός το διαγράφεται.
Εδώ και 2 μήνες έχω ένα γάγγλιο πάνω στο αριστερό μου χέρι πάνω κάτω όπως φαίνεται στην Wikipedia: en.wikipedia....i/Ganglion_cyst . χωρίς να με πονάει και χωρίς να εμποδίζει την κίνηση του χεριού μου

Εχω πάει 2 φορες στο ΙΚΑ σε χειρουργο k ορθοπεδικό όπου μου λένε δεν είναι τίποτα και έτσι να το αφήσεις άντε το πολύ πολύ να σε δούμε πάλι σε κανένα μηνα και άμα θες να το βγάλεις πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο. (προφανώς για να με διώξουν και να γίνω πρόβλημα κάποιου αλλου)

Έχω πάει 3 φορες σε νοσοκομεία και μου αρνήθηκαν να κάνουν κάτι λέγοντες πως δεν τα πειράζουν αυτά τα πράγματα αφού έτσι και αλλιώς και να το αφαιρέσουν θα ξαναβγεί άρα γιατί να μπούνε στο κόπο και αφού δεν πονάει κιόλας αστο έτσι , (αυτό μου μοιάζει με το να πηγαίνεις στο γιατρό κρυωμένος και να του λες κανε κάτι να μου περάσει και να σου λέει: που να τρέχω τώρα αφού και τον επόμενο χειμώνα πάλι θα κρυώσεις αστο ) Mέχρι τώρα η καλύτερη περίθαλψη που πήρα είναι να μου δέσουν το χέρι με επίδεσμο. ( λες και εγώ δεν μπορούσα να βάλω μονος μου έναν επίδεσμο )

Μετά από όλα αυτά πήγα με του γιατρούς του δημοσιου πήγα και σε μια ιδιωτική κλινική όπου εκεί ο γιατρός που είπε (συμφωνώντας με τους προηγούμενους γιατρός χωρίς να του έχω πει κάτι πριν εγώ) πως είναι γάγγλιο και πως για αισθητικούς λόγους θα μπορούσε να το αφαίρεση με ένα μικρό χειρουργείο με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά ( 400 euro ).

Μετά από όλα αυτά τα κωμικό-τραγικά δεν ξέρω τι να κάνω καταλαβαίνω πως σε είναι θέμα ζωής και θανάτου αφού είναι απλός μια κύστη με υγρό από την άρθρωση αλλα τι θα γίνει ; το δημόσιο με καταδικάζει να μείνω με ένα καρούμπαλο στο χέρι μου για όλη μου την ζωή ;

Γιατρός δεν είμαι αλλα καταλαβαίνω πως είναι ένα ασήμαντο μικρό χειρουργείο όπου πας και φεύγεις σε μιση ώρα που είναι το δύσκολο και οι γιατροί του δημοσιου δεν ενδιαφέρονται να το κάνουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνομαι μπαλάκι από το ΙΚΑ στα νοσοκομεία και το αντίθετο ; όταν ΌΛΟΙ συμφωνούν ότι είναι μια κύστη με υγρό από την άρθρωση του καρπού, πρέπει να πεθαίνω από τους πόνους δηλαδή για να κάνει ένα γιατρός την δουλειά του η θα πρέπει να πληρώσω τον ιδιωτικό γιατρό για να το κάνει ενώ είμαι ήδη ασφαλισμένος και πληρώνω το ΙΚΑ.

Έχω ακούσει και για κάποιες home-remedies που βαράς την κύστη με ένα βιβλίο και σπάει εσωτερικά γιαυτο την λένε και Bible-Cyst επειδή την έσπαγαν με τι βίβλο αλλα το έκανα και έφυγε ίσως φοβόμουν να χτυπήσω και δυνατά βεβαια είναι μεσαιωνική μέθοδος και δεν την προτείνω.,αλλα τουλάχιστον προσπάθησα κάτι ενώ οι γιατροί αδιαφόρησαν.

Συγγνώμη για το μεγάλο post και για την αγανάκτηση μου (εσείς δεν μου φταίτε σε τίποτα )προφανώς είχα πολλά να πω. Έχω ακούσει πως υπάρχουν και κάποια φάρμακα που ίσως βοηθήσουν στο να μικρύνει η κύστη αλλα εσείς θα ξέρετε καλύτερα. Πραγματικά θα εκτιμούσα οποια πρόταση έχετε να μου προτείνεται για να λυθει το πρόβλημα μου.

συγγνώμη και πάλι άμα δεν είναι το σωστό μέρος για αυτό το post.
Ευχαριστω
Talos81
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 2
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#1072
Απ: γάγγλιο πάνω στο καρπό 13 Χρόνια πριν Κarma: 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ , ΤΟ ΓΑΓΓΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ , ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΓΑΓΓΛΙΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ . ΟΣΟ Η ΚΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ , ΤΟΤΕ Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ . ΟΣΟ ΤΟ ΓΑΓΓΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΣ ( ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ). ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΟ . ΑΝ ΤΟ ΓΑΓΓΛΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ( ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ , ΑΦΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ - ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΑΓΓΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ).

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ
em5gr
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 6
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#1073
Απ: γάγγλιο πάνω στο καρπό 13 Χρόνια πριν Κarma: 0
Ευχάριστω για την απάντηση σου.

θελω να προστέσω πως έχω διαβασει τα πάντα όσο μπόρεσα να βρω σχετικά με το θέμα και έχω κατάληξη πως θέλω να κάνω πρώτα παρακέντηση στην κύστη και ύστερα εδώ για εγχειρηση.

Ξέρω πως η λuση με τις παρακέντησης έχει χαμηλό ποσοστό επιτυχίας και μικρό ποσοστό πιθανούς μόλυνσης αλλα ok την προτιμώ από την εγχειρηση σε αυτό το στάδιο. Όπου έχω πάει ΙΚΑ, νοσοκομεία μου το έχουν αρνηθεί. που θα μπορούσα να παω ?

Eχω την εντύπωση , και με διορθώνεται άμα κάνω λάθος, πως όσο πιο νωρίς παω για παρακέντηση τόσο πιο καλά γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ σκληραίνει ένα γάγγλιο και μετά η παρακέντηση είναι αδύνατη.

Εχω λειψεί αρκετα από την δουλειά μου ( πηγαίνοτας σε ΙΚΑ k νοσοκομεία χωρίς αποτέλεσμα) και αρχίζουν να με κοιτάνε με μισό μάτι σαν να βρίσκω δικαιολογία για να το σκάω από την δουλειά, θέλω να πάω κάπου “σίγουρα” για παρακέντηση και άμα δεν πετύχει αυτό αντε άλλη μία φορά για εγχείρισή.

ψάχνοντας στο internet έχω βρει και φάρμακα που υποτίθεται μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του όγκου τον κύστεων και τον γαγγλίων αλλα μάλλον θα ανήκουν στην σφαίρα τον μαγικών ματζουνιων. Eχετε υπόψιν σας κάτι ?

Νομίζω πως πρέπει να κάνω κάτι για το θέμα μου σύντομα πριν σκληρύνει το γάγγλιο και τότε η μονη λίγη είναι η εγχείρισή.

Eπειδή μάλλον γράφω πολλά και πολυλογώ η ουσία από όλα όσα ειπα είναι πως ψάχνω που μπορώ να κάνω παρακέντηση.


Ευχάριστω και πάλι
Talos81
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 2
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα